di 20 apr. | Online event

Lionsclub Purmerend Marktstaede Online Pubquiz

De lockdown en avondklok zijn tot 20 april verlengd. Er is daarom geen leukere besteding van de dinsdagavond dan mee te doen met de online quiz. Alle opbrengsten van deze avond komen volledig ten goede aan het jaardoel onze club, namelijk Stichting Welzijn WonenPlus (voormalig RSWP).
Registratie is afgesloten
Lionsclub Purmerend Marktstaede Online Pubquiz

Tijd en locatie

20 apr. 20:00
Online event

Over het evenement

Lionsclub Purmerend Marktstaede Online Pubquiz

In deze niet voor iedereen makkelijke tijden is het voor onze club erg lastig om de activiteiten te organiseren en te verrichten ter ondersteuning van onze goede doelen. Hoe kunnen we alsnog, met de beperkingen die ons zijn opgelegd, proberen om onze motto, We Serve, vorm te geven. Daarom zijn we ontzettend blij om de mogelijkheid te krijgen om de samenwerking met De Kwisfabriek aan te gaan en deze geweldige quizavond te organiseren.

De Lockdown is tot 20 april verlengd, evenals de avondklok. Er is daarom geen leukere besteding van de dinsdagavond dan mee te doen met de online quiz. Alle opbrengsten van deze avond komen volledig ten goede van het jaardoel onze club, namelijk Stichting Welzijn WonenPlus (voormalig RSWP), met als specifiek doel een activiteit voor jonge mantelzorgers.

WelzijnWonenPlus is er om mensen te helpen zodat kwetsbare thuiswonende mensen passende hulp krijgen als zij dat nodig hebben, met de focus op “meedoen” en “iedereen doet ertoe”. Deze ondersteuning komt niet vanuit de organisatie alleen maar ook uit de directe woonomgeving van mensen die naar elkaar om kijken en er voor elkaar willen zijn.

Het werken met vrijwilligersnetwerken en netwerken van actieve burgers staat centraal voor WelzijnWonenPlus. Zij zijn de basis van de organisatie en de manier waarop zij mensen kunnen helpen.

Specifieke doelgroep binnen Welzijn WonenPlus zijn de (jonge) mantelzorgers. Mantelzorgers zijn (jonge) mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Wist je dat 1 op de 4 jongeren in Nederland jonge mantelzorger is? Zorgen voor een ander is natuurlijk hartstikke mooi en je leert er veel van, maar soms kan het ook teveel worden, bijvoorbeeld als je niet toekomt aan leuke dingen doen, afspreken met vrienden of spelen. Soms voelen ze zich zelfs schuldig als ze iets leuks willen doen voor zichzelf. Met speciale programma’s en activiteiten probeert Welzijn WonenPlus deze groep jonge mantelzorgers te ondersteunen, hulp te bieden en een luisterend oor aan te bieden. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd om ze een dagje onbezorgd plezier te bezorgen.

Jouw deelname en daarmee ook bijdrage is daarom heel erg welkom!

Tot 20 april!

Lionsclub Purmerend Marktstaede

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement