OVER DE KWISFABRIEK

Sinds 2008 organiseert, verzorgt en presenteert Rob vele pub-, sport-, muziek- en theaterkwissen. Begonnen als hobby en nu volwassen geworden met De Kwisfabriek als resultaat. Een professionele kwis, maar de lach en het plezier zijn gebleven.

Personeelsfeest? Evenement? Verenigings- of familie-uitje? Voor elke aanleiding, leeftijd of doelgroep de juiste kwis. Je hebt tenslotte nooit een excuus nodig voor een gezellige middag of avond.

DE KWIS

Een pubquiz is echt voor iedereen. In teams van 4 of 5 personen probeer je samen antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende vragen over muziek, sport, film, showbizz, aardrijkskunde en nog veel meer.

Verdeeld over 6 rondes van 10 vragen word jouw kennis getest aan de hand van algemene vragenrondes, muziekfragmenten en fotorondes. De vragen zijn voor elk niveau en elke leeftijd. Het team dat elkaar het beste aanvult verdient de eeuwige roem.


Voor een gezellige kwis vanaf ongeveer 20 tot 25 personen kan De Kwisfabriek de hele organisatie uit handen nemen, inclusief locatie en apparatuur. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

DE KWISMEESTER

Even voorstellen... mijn naam is Rob, geboren organisatietalent met creatieve inborst. Natuurlijke omgeving: vóór of in het midden van een groep.

Of ik iets met spelletjes heb?

Misschien... ;-)

 

Teveel nutteloze weetjes in mijn hoofd? Waarschijnlijk.

 

Of ik voldoende zelfspot heb?

Try me! 

Hoe dan ook is het als Kwismeester mijn missie dat iedereen een leuke middag of avond beleeft. Verrassende vragen, leuke gesprekken, een gezonde strijd, maar altijd met een lach en in een ontspannen sfeer!

DE VRAGEN 

Leuke, uitdagende en verrassende vragen maken een interessante kwis. De lol zit niet in de moeilijkheid, maar in het verrassende en het onverwachte. Bij De Kwisfabriek krijg je altijd een kwis die voor iedereen leuk is.

De vragen zijn een combinatie van tijdloze vragen én actuele vragen uit het nieuws van alledag. Alle onderwerpen komen langs. Geen onderwerp wordt geschuwd. Uiteraard gaat alles in overleg met onze klanten zodat de inhoud altijd klopt met de wensen. De Kwisfabriek levert maatwerk.

Op het aanvraagformulier kun je gewenste onderwerpen of thema's vermelden. 

Interesse gewekt? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! 

@2019 DE KWISFABRIEK EVENEMENTEN

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
+31 (0)299 47 08 57